Pages

Friday, January 27, 2012

Gempak!! Kaedah Tarik Trafik Ke Blog Anda:

Kaedah Tarik Trafik Ke Blog Anda:

Menjelang 2012 (dalam bulan Januari hingga Mac), blog seperti di bawah ini akan meletop dan dibanjiri kedatangan pelawat tidak disangka-sangka terus menaikkan pagerank google yang begitu mudah dan pantas tanpa disedari. Hanya "copy paste" untuk mendapatkan pagerank yang luarbiasa. Berikut adalah tips Cara Cepat Update PageRank Google iaitu dengan cara penyebaran link menggunakan sistem berangkai (macam MLM ler...).

Untuk tips kali ini cukup mudah dan bermanfaat yang sungguh dahsyat. Faktor kali ini penyebaran di dalam bentuk backlink yang perlu anda lakukan adalah dengan meletakkan link-link berikut ini di blog atau artikel anda.

~ Sebelum anda meletakkan link anda di atas, anda harus menghapuskan peserta nombor 10 dari senarai sehingga semua peserta diganjakkan. Bagi peserta nombor 1 jadi nombor 2, nombor 2 jadi 3, dan seterusnya. Kemudian masukkan link anda sendiri di bahagian paling atas (nombor 1).
Jika setiap peserta mampu mengajak 5 orang saja, maka jumlah backlink yang akan di dapat adalah seperti: 


Ketika;
Posisi anda nombor 1, jumlah backlink = 1 
Posisi 2, jumlah backlink = 5 
Posisi 3, jumlah backlink = 25 
Posisi 4, jumlah backlink = 125 
Posisi 5, jumlah backlink = 625 
Posisi 6, jumlah backlink = 3,125 
Posisi 7, jumlah backlink = 15,625 
Posisi 8, jumlah backlink = 78,125 
Posisi 9, jumlah backlink = 390,625 
Posisi 10, jumlah backlink = 1,953,125Dan semuanya menggunakan kata kunci yang kamu inginkan. Dari sisi SEO anda sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan efek sampingannya jika pengunjung web para peserta anda mengklik link itu, juga membuat blog anda mendapatkan traffik tambahan.


Mudahkan, jadi sila "copy paste" artikel ini, dan hilangkan peserta nombor 10 lalu tambahkan link blog/website anda di posisi nombor 1. Ingat, anda harus mulai dari posisi nombor 1 agar hasilnya maksima, kerana jika anda tiba-tiba di posisi nombor 2, maka link anda akan hilang begitu cepat apabila sampai ke posisi nombor 10 nanti. Selamat Mencuba dan semoga bermanfaat...